برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص موارد مذکور تا انتهای مقاله با ویزایاب همراه شوید. شایان ذکر است که خبرهای مهاجرتی استرالیا هر پنج شنبه از سایت ویزایاب در دسترس شما همراهان گرامی قرار می گیرد و همچنین پاسخِ سوالات مهاجرتی استرالیا را در خصوص انواع ویزاهای دانشجویی، اسکیل ورکر ها، سرمایه گذاری، ازدواج و پارتنر و غیره را از لینک انتهای مقاله مطالعه کنید.
تحلیل و بررسی گزارش پیشنهادی دولت در رابطه با تغییرات اساسی در سیستم مهاجرتی استرالیا:
چندین کارشناس مهاجرتی اقدام به گردآوری گزارشی در خصوص “مهاجرت به استرالیا” و انتشار آن کرده اند که می توان مشخصا پی برد که نظراتشان به حزب کارگر نزدیک بوده و به احتمال زیاد بر اساس این گزارش شاهد تغییراتی در سیستم مهاجرتی استرالیا خواهیم بود.
ویزای اسکیل ورکر استرالیا: در این ویزا پیشنهاد شده است که امتیازات بازبینی شود. به عنوان مثال به افراد جوان تر امتیازات بیشتری تعلق بگیرد یا افرادی که جاب آفر از کارفرمای استرالیایی دریافت می کنند نیز امتیاز اضافه تری بگیرند و حتی می توان به افراد متخصص در یک سری از رشته های خاص مانند مهندسی و فنی امتیازات بیشتری اعطا شود. مهمترین پیشنهاد در این بخش راجب افراد متاهل بوده است، در سیستم امتیاز بندی به افراد متاهلی که همسرانشان از لحاظ علمی و سابقه کار رتبه خوبی دارند، پیشنهاد شده است که امتیاز بیشتری تعلق بگیرد.
ویزای گلوبال تلنت استرالیا: یکی از بحث های داغ اخیر بر سر این ویزا بوده که آنچنان که انتظار می رفته افرادی که با این ویزا وارد استرالیا شده اند، عملکرد خوبی نداشته و حتی بسیاری از آن ها وارد بازار کار هم نشده اند، به این خاطر وزیر مهاجرت پیشنهاد داده است، به جای اینکه متقاضیان این ویزا درخواست خود را به اداره مهاجرت ارسال کنند، خود اداره مهاجرت افراد نخبه را از سراسر جهان یافته و برای آن ها دعوت نامه ارسال کند.
فمیلی ویزای استرالیا: بیشتر اخبار در این بخش راجب پرنت ویزا Parent یا ویزای والدین بوده است چرا که این ویزا مشکلات اساسی دارد، به عنوان مثال متقاضیان می بایست هزینه های زیادی را پرداخت کنند و دست کم ۵ الی ۶ سال نیز منتظر صدور این ویزا بمانند و با توجه به رشد درخواست متقاضیان پیش بینی می شود که این مدت زمان بیشتر از ۶ سال هم بشود و می بایست که شرایط این ویزا تغییر کند. برای این بخش برنامه ای تحت عنوان “لاتاری والدین” هم پیشنهاد داده شده است که والدین برنده در این لاتاری اقامت دائم بگیرند.
ویزای جاب آفر استرالیا یا Employee Sponsor: به طور نیمه رسمی اعلام شده است که حقوق افرادی که با استفاده از این ویزا به استرالیا مهاجرت میکنند می بایست حداقل ۷۰ هزار دلار در سال باشد، لازم به ذکر است که در حال حاضر این مبلغ ۵۴ هزار دلار می باشد. همچنین پیشنهاد شده افرادی که با ویزای جاب آفر اقامت موقت وارد استرالیا می شوند در صورت اتمام ویزا به جای ۶۰ روز شش ماه مهلت داده شود که کارفرمای دیگری را پیدا کنند و همچنین برای کمک به کارفرما هزینه اپلیکیشنی را که کارفرما باید به اداره مهاجرت پرداخت کند، کاهش داده و یا دست کم طی چند قسط دریافت شود. همچنین برای افراد با ویزاهای موقت کاری برنامه ی هموارتر و راحت تری جهت اخذ اقامت دائم در نظر گرفته شود.
ویزای سرمایه گذاری استرالیا: کارشناسان معتقدند که متقاضیان این ویزا، پس از مهاجرت، در قیاس با اسکیل ورکر ها درآمد کمتری را کسب می کنند چرا که اکثرا به دلایلی همچون شرایط سنی بیش از ۴۵ سال و سطح زبان ابتدایی با مشکل مواجه می شوند و در حال حاضر پیشنهاد شده است که شرایط این ویزا، سخت تر شود تا افراد با سرمایه های بیشتری بتوانند برای ویزای بیزنس استرالیا اقدام کنند.
صدور تعداد زیادی ویزاهای دائم پناهندگی ۸۵۱( ROS):
این ویزا ها به خوبی در حال صدور هستند و در یک هفته گذشته تعداد زیادی از این نوع ویزا برای کلاینت های ویزایاب صادر شده است. بسیاری از افراد سوال می کنند که اکنون ویزای اقامت دائم گرفتیم، باید چکار کنیم! در پاسخ به این افراد می توان گفت اگر متاهل هستید و همسر و فرزندانتان در کنار شما نیستند سریعا با ویزای پارتنر و یا Child Visa برای آن ها اقدام کنید.
جهت راحتتر اجاره کردن منزل برای کسانی که تازه وارد استرالیا میشوند چه باید کرد؟
می توانید توضیحات مربوط به سرخط خبر های اعلام شده را پادکست “برنامه مهاجرتی رادیو نشاط با کارشناس رسمی کشور استرالیا و نیوزیلند دکتر سیروس احمدی” گوش دهید.
جدید ترین اخبار مهاجرت به استرالیا
برای مشاوره رایگان و تخصصی با کارشناسان ویزایاب بر اساس شرایط خود سه راه وجود دارد:
تماس با شماره های ۰۲۱۹۱۰۱۷۰۲۸ و ۰۲۱۸۸۷۵۸۸۵۱ در روز های کاری(شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و پنج شنبه ۹ الی ۱۳ )