چرا ریجکتی ویزای استرالیا اتفاق می افتد؟ می توان جعل مدارک و عدم تطابق اطلاعات، عدم اثبات داشتن وابستگی به کشور و عدم توانایی اثبات تمکن مالی مورد نیاز را به عنوان عمده ترین دلایل ریجکتی ویزاهای استرالیا و حتی دیگر کشور ها نام برد، گرچه بر اساس شرایط افراد متفاوت، می تواند دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد اما در ادامه ی این مقاله از ویزایاب موارد مذکور را بررسی خواهیم کرد پس با Visayab همراه شوید.
استرالیا یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان است و سیاست این کشور به شکلی است که در عین فراهمکردن رفاه و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب، طبق شرایط خاصی اقدام به صدور ویزا میکند. درصورتیکه افراد متقاضی ویزا، از شرایط لازم برخوردار نباشند، بهراحتی درخواست ویزا رد خواهد شد.
علت های متفاوتی می تواند بر اساس انواع شرایط متقاضیان وجود داشته باشد اما عمده ترین دلایل به شرح زیر است:
از اصلیترین دلایل ریجکتی ویزا، عدم تطابق اطلاعات در مدارک ارسال شده به سفارت استرالیا است. معیار اصلی کشور استرالیا برای صدور ویزا، صداقت است. درصورتیکه شواهدی بر مبنای جعلی بودن مدارک ارسال شده یا عدم تطابق اطلاعات با مدارک پیدا کند، بلافاصله در خواست ویزای متقاضی را رد می کند. اگر قصد دریافت ویزای استرالیا را دارید، بهتر است برای اثبات ادعاهای خود مدارک معتبر لازم را در عین صداقت آماده کنید.
لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در بین تمام پرونده های مهاجرتی، حدود ۵ درصد از تعداد کل پرونده ها را به صورت اتفاقی انتخاب کرده و اقدام به بررسی بسیار دقیق و استعلام تمامی مدارک آن ها می کند بنابراین افرادی که برای تامین شرایط مورد نیاز یک ویزا اقدام به جعل مدارک می کنند، می توانند پرونده خود را در معرض ریسک بالای رد شدن، قرار دهند.
در برخی موارد مانند درخواست ویزای تحصیلی، گردش مالی متقاضی اهمیت فراوانی دارد. درصورتیکه بتوانید به سفارت ثابت کنید که از تمکن مالی مناسبی برخوردار هستید، به قبولی درخواست ویزای شما کمک شایانی خواهد کرد. اما عدم توانایی اثبات تمکن مالی مورد نیاز می تواند یک دلیل موجه و شایع برای رد شدن بسیاری از پرونده ها باشد.
در بسیاری از موارد مانند ویزا های تحصیلی، ویزاهای توریستی و غیره، فرد متقاضی باید ثابت کند که به اندازه ی کافی دلایلی برای بازگشت به کشور خود دارد و به گونه ای بتواند آفیسر پرونده را از طریق ارائه مدارکی همچون “سوابق شغلی(سوابق بیمه)، تمکن مالی، داشتن خانواده در ایران” و دیگر موارد قانع کند که پس از اتمام مدت زمان ویزا به کشور خود بازگشته و قصد پناهندگی ندارد.
ریجکت شدن ویزا مسئلهای است که برای هر فردی ممکن است چندین مرتبه رخ دهد. بنابراین، اگر با ریجکتی ویزا روبهرو شدید، جای نگرانی نیست. بعد از ریجکت شدن ویزا در اولین مرحله باید دلایل ریجکتی را بهصورت کامل و دقیق برطرف کنید.
درصورتیکه علت های رد شدن ویزا مواردی همچون کمبود مدارک ارائه شده یا کافی نبودن تمکن مالی باشد می توان آن را برطرف کرده و مجددا اقدام کرد، اما اگر علت ریجکتی ویزای استرالیا، جعل مدارک باشد می توان گفت که دیگر شانسی برای اخذ ویزا از این کشور نخواهید داشت و همچنین برای اخذ ویزای دیگر کشور ها نیز همواره ریسک ریجکت شدن وجود خواهد داشت.
چنانچه قصد مهاجرت دارید و یا پرونده مهاجرتی شما با مشکلاتی مواجه شده است، می توانید برای مشاوره رایگان و تخصصی با کارشناسان ویزایاب تماس بگیرید. راه های ارتباطی به شرح زیر است:
موسسه مهاجرتی ویزایاب، با مدیریت دکتر سیروس احمدی و با همکاری تیم حرفه ای و مجرب، موفق به عقد بیش از ۳۰۰۰ پرونده مهاجرتی موفق طی ۱۴ سال فعالیت خود شده است. ویزایاب یکی از بزرگترین و محبوب ترین موسساتی است که خدمات مهاجرتی کشور های استرالیا، آمریکا، کانادا، اروپا، امارات و آسیای شرقی را انجام می دهد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ویزایاب می باشد
موسسه مهاجرتی ویزایاب، با مدیریت دکتر سیروس احمدی و با همکاری تیم حرفه ای و مجرب، موفق به عقد بیش از 3000 پرونده مهاجرتی موفق طی 14سال فعالیت خود شده است. ویزایاب یکی از بزرگترین و محبوب ترین موسساتی است که خدمات مهاجرتی کشور های استرالیا، آمریکا، کانادا، اروپا و آسیای شرقی را انجام می دهد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به ویزایاب می باشد