ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا

شرح ویزای کار استرالیا

یکی از مرسوم ترین راه های مهاجرت به استرالیا ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق کار می باشد. به این معنا که این راه آسان تر از راه های دیگر می باشد، به دلیل این که استرالیا کشوری مهاجر پذیر است و به دنبال مهاجرانی است که بتوانند در گسترش این کشور نقش مفید و موثری ایفا کنند. همچنین اداره مهاجرت به استرالیا هر سال لیستی از مشاغل مورد نیاز در استرالیا را ابلاغ می کند (لیست SOL و CSOL) تا در بازار کار استرالیا تعادل را برقرار نماید. اگرچه استرالیا به طور مستمر در حال پذیرش مهاجر است، اما به دلیل وجود علاقمندان زیاد، امر اخذ ویزای کار استرالیا را سخت تر و زمان برتر کرده است.

اگر می خواهید به استرالیا مهاجرت کاری داشته باشید و از گرفتن ویزای کار استرالیا اطمینان حاصل نمایید این مطلب اطلاعات کاملی را در این خصوص و چالش های گرفتن ویزای کار استرالیا را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین مختصری اطلاعات درباره مهاجرت به استرالیا از طریق کار برای شما قرار داده ایم تا در صورت علاقهمندی با ویزایاب تماس بگیرید و از مشاوره دقیق و جزئی کارشناسان و وکلاء مهاجرتی ما به صورت کاملا رایگان بهرهمند شوید.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کار استرالیا :

  1. سن بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۴۵ سال.
  2. رشته تخصصی سما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد
  3. کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS
  4. حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

شیوه های گرفتن ویزای کار استرالیا

  1. مهاجرت افراد متخصص مستقل : این ویزای کار استرالیا، ویزای اقامت دائم می باشد.
  2. مهاجرت اشخاصی که از حمایت ایالتی برخوردارند :این ویزای کار استرالیا نیز ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد.
  3. مهاجرت به روش حمایت مناطق خاص: این ویزای کار استرالیا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.

با در نظر گرفتن رشد روز افزون متقاضیان دریافت ویزای کار استرالیا و همچنین نتیجه گیری تعداد زیادی از افراد برای دریافت ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق کار بر این شدیم تمامی شرایط دریافت این ویزا را برای شما شرح دهیم. نکته مهم و حائز اهمیت این است که شما بدانید شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و اگر بخواهیم واقع بینانه در مورد ویزای کار استرالیا سخن بگویم بایستی به این نکته اشاره کنیم که اساسا ویزای کار استرالیا در سالهای گذشته مدام سخت گیرانه تر شده و شرایط ورود هر روز برای سیل اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد.

 

دقت بفرمایید اقدام برای استرالیا این ریسک را دارد که پیش از اینکه شما مدارک را جهت صدور ویزا ارسال دارید ، قوانین ویزای مذکور تغییر یابد و کلا شما با این حالت مواجه شوید که وقت و سرمایه را صرف نموده اید اما قانون تغییر کرد اما در کنارش این خوبی را هم دارد که وقتی جهت ویزای کار استرالیا اقدام کنید میتوانید ویزای کار کشوری را اخذ نمایید که امکانات بسیار بالایی دارد و همچنین تشنه نیروی کار می باشد. به هر حال هر اقدام مهاجرتی میتواند هم نقاط ریسک هم نقاط قوتی را داشته باشد و ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرلیا از طریق کار نیز از این قائده مستثنی نیست .

در بین ویزاهای کار استرالیا زیر گروه های متفاوتی وجود دارد که ما در ذیل به بعضی از آنها می پردازیم :

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۸۹

زیر گروه ۱۸۹ بهترین حالت ویزای کار استرالیا برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم استرالیا را بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند که به کدام ایالت برای کار برود و از این جهت از همان ابتدا برای اقامت دائم اقدام میکند، در حقیقت اگر امتیاز شما برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار صورت گیرد خود میتواند نقطه مثبتی باشد زیرا این ویزا یکی از بهترین انواع ویزاهای کار استرالیا برای کسانی است که میخواهند جهت استرالیا و مهاجرت کاری و اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ شما فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. پس این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۴۸۹

زیر گروه بعدی ویزای کار استرالیا زیر گروه ۴۸۹ می باشد، این ویزایی است که یکی از ایالت های استرالیا باید اسپانسر شما شود و ایالت شما هم انتخابی نیست و برای زندگی در این ایالت منطقه خاصی را برای شما تایین میکنند. در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن داشتید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را دارید که انتخاب کنید و در ضمن در بعضی موارد برای کسب امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما نیز با انتخاب دولت است و شما نمیتوانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. مدت این ویزا ۴ سال است و لیستی وجود دارد که شامل مناطق کاری شما می باشد.در این نوع ویزا هم شما باید از چهار سال ۲ سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم شما تمدید شود.

امتیاز مدرک تحصیلی در ویزای کار استرالیا

دقت کنید مدرک فوق لیسانس ایران معمولا ۲۰ امتیاز میاورد و شما نبایست آن را ۱۵ امتیاز حساب کنید .حال اگر شما دانشجوی فوق لیسانس هستید ، امتیاز لیسانس را کسب می کنید. برای کسانی که در واقع مدرک تحصیلی آنها متفاوت از کارشان باشد یا مدرکی نداشته باشد اما در زمینه دیگری کار کرده اند باید سابقه کار خود را ارائه کنند و مدارک سابقه کارشان را به یک سازمانی که در استرالیا ابراز کنند. پس از آن آنها سابقه را ارزیابی می کنند و به او اعلام میکنند که سابقه کار شما معادل چه مدرکی محسوب میشود.

*نکته مهم: اگر امتیاز شما کم است از امتیاز همسر خود هم می توانید استفاده نمایید.

ویزایاب راه حل ویزای استرالیا

شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، در راستای تکمیل اخذ ویزا برای پرونده مهاجرتی شما و ارسال آن به اداره امور مهاجرت استرالیا، کلیه فرم‌های لازم را با دقت و بر اساس استاندارد‌های لازم اداره مهاجرت استرالیا، تکمیل و در چندین مرحله کنترل می‌نماید تا کلیه اطلاعات به درستی در فرم‌ها مندرج شود. همچنین از آنجایی که هر نوع ویزا، اسناد و مدارک ویژه‌ای لازم دارد، شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، متقاضیان ویزا را در زمینه جمع‌آوری، تکمیل و در صورت نیاز ترجمه راهنمایی کرده و مطمئن می‌شود که پرونده هر متقاضی قبل از ارسال جهت بررسی و صدور ویزا استرالیا، کسر مدرک نداشته باشد.

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required