ویزای سرمایه گذاری انگلستان

No Comments

ویزای سرمایه گذاری انگلستان (Tier 1- Investment)

سیستم ویزای اقامت سرمایه گذاری در انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی و نیز سرمایه گذاری ۲ میلیون پوندی استوار می باشد که متقاضی باید حداقل ۷۵ امتیاز کسب نماید.

  1. مبلغ ۲ میلیون پوند سرمایه گذاری، ۳۰ امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را، تأمین می نماید. این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری در انگلستان سپرده گذاری شده باشد. اگر این مبلغ در خارج از انگلستان است، در هر حال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.
  2. برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل ۱,۷۵۰,۰۰۰ پوند همین مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ پوند را برای خرید اوراق قرضه، به صورت اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی انگلیس صرف نموده تا ۳۰ امتیاز دیگر را کسب کند.
  3. همچنین اگر قبل از به اتمام رسیدن ۳ ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد، ۱۵ امتیاز دیگر را نیز کسب می کند.

متقاضی جهت استفاده از این روش، لازم است ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

مزایای مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری

  • فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد.
  • همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست.
  • در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال را به همراه خود داشته باشد.
  • متقاضی الزامی ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.

اقامت دائم انگلیس با ویزای ویزای سرمایه گذاری انگلستان

مدت زمان و اعتبار ویزای سرمایه گذاری انگلیس ۳ سال و ۴ ماه است و پس از گذشت این مدت می تواند به مدت ۲ سال دیگر تمدید شود و بعد از گذشت ۵ سال فرد را به اقامت دائم انگیس می رساند.

اگر مبلغ سرمایه گذاری شما در حد ۵,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد، در مدت زمان ۳ سال و اگر این مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ پوند باشد با گذشت ۲ سال، اقامت دائم انگلستان اخذ می گردد.

در اخذ اقامت انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

  • با وجود هزینه های بسیاز زیاد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری ولی شما به راحتی قادرید اقامت و تابعیت انگلستان را کسب نماید.
  • شما باید مایل به اقامت و زندگی در انگلستان باشید، لذا اقامت فیزیکی و زندگی در انگلستان اجباری است. شما باید ۵۰٪ وقت خود را، که معادل ۶ ماه درسال می باشد، در کشور انگلیس به سر ببرید.
  • با توجه به اینکه این سرمایه گذاری نباید به صورت صوری و فقط برای کسب مهاجرت به انگلستان باشد، آشنایی شما با سیستم تجاری انگلیس نیازمند درک محیط و آشنائی با بازار کار و تجارت می باشد؛ لذا توصیه می شود قبل از هر اقدامی در امر سرمایه گذاری، خودتان و یا فرزندانتان از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شده و ضمن اینکه در بهترین دانشگاه های دنیا ادامه تحصیل می دهید، می توانید با محیط اطراف خود آشنا شده و همینطور از نزدیک با نظام سرمایه گذاری این کشور آشنا شوید و به حقوق خود نیز اشراف کامل پیدا کرده و آینده روشنی را برای خود و افراد تحت تکلف و خانواده خود فراهم سازید.

درباره ویزایاب

ویزایاب مجموعه ای از با سابقه ترین و موفق ترین وکلای مهاجرت رسمی و رجیستر شده در سازمان مهاجرت استرالیا، کانادا، نیوزیلند،امریکا و اغلب کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، انگلستان، فنلاند، سوئد و قبرس جنوبی می باشد. شرکت خدمات مهاجرتیویزایاب، سالهای متوالی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به ایرانیانی بوده است که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف داشته اند و همچنان با انگیزه بیش از پیش به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهد

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments
 

لطفا نظر خود را بیان کنید

آخرین مطالب بلاگ

دیدن تمامی مطالب