ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای افرادی که خواهان فعالیت تجاری در استرالیا بوده و یا تمایل به سرمایه گذاری در استرالیا را دارند مناسب می باشد. مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬روش‭ ‬کارآفرینی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬سرمایه‌گذاری‭ ‬از‭ ‬بهترین‭ ‬و‭ ‬سریع‌ ترین‭ ‬روش‌ها‭ ‬برای‭ ‬صاحبان‭ ‬کار‭ ‬می‌باشد‭. ‬در‭ ‬ادامه‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬خلاصه‭ ‬به‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اینگونه‭ ‬ویزاها‭ ‬اشاره‭ ‬شده‭ ‬ولی‭ ‬از‭ ‬آنجا‭ ‬که‭ ‬از‭ ‬نظر‭ ‬اداری‭ ‬و‭ ‬حقوقی‭ ‬گرفتن‭ ‬ویزاهای‭ ‬تجاری‭ ‬به‭ ‬مراتب‭ ‬پیچیده‭ ‬هستند،‭ ‬توصیه‭ ‬می‌شود‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬هرگونه‭ ‬اقدام‭ ‬برای‭ ‬این‌گونه‭ ‬ویزاها‭ ‬حتما‭ ‬با‭ ‬شرکت‭ ‬ویزایاب‭ ‬تماس‭ ‬بگیرید‭.‬

انواع ویـزاهای سرمایهگذاری در استرالیا

 ویزاهای جدید سرمایه گذاری استرالیا در ۳ گروه زیر تقسیم بندی شده اند:

  • گروه اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ (قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم)
  • گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲
  • گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۸۸۸ که مرحله دوم ویزاهای ۱۸۸ خواهد بود. ویزاهای ۸۹۰( اقامت دایم مستقل ) و ۸۹۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی) نیز کماکان برای کسانی که با ویزاهای تجاری قبلی وارد استرالیا شده اند، موجود هست.

 

گروه اقامت موقت ۴ ساله ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸

گروه موقت ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸ خود به ۳ زیر گروه به شرح زیر تقسیم بندی شده است:

الف _ ویزای کارآفرینی استرالیا

ب _ ویزای سرمایه گذاری معمولی

ج _ ویزای سرمایه گذاری ویژه

الف _ ویزای کارآفرینی استرالیا

اکثر ایرانیان برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی استرالیا اقدام میکنند. برای اخذ این ویزا فرد بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی شرط سنی‌را برای افراد ۵۵ به بالا نیز قبول می‌کنند.
  • فرد بایستی از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد بایستی ۶۵ امتیاز کسب کند.

امتیاز بندی اینجا با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر وجود دارد.

  • گردش مالی بایستی حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌تواند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد بایستی ۸۰۰ هزار دلار باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه.

در مورد ویزای کارآفرینی استرالیا بر خلاف ویزای مهارتی، داشتن نمره زبان شرط نیست هر چند داشتن نمره زبان هم میتواند امتیاز فرد را بالا ببرد.

 

ب _ ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا دیگر گردش مالی مطرح نیست
  • فرد و همسرش بایستی حد اقل ۲/۲۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند (در ۲ سال از ۵ سال اخیر).
  • سابقه مدیریت سرمایه گذاری خوب
  • تایید سرمایه‌گذاری توسط ایالت
  • تعهد به سرمایه‌گذاری یک و نیم میلیون دلاری در یکی از ایالتهای استرالیا
  • فرد یا همسرش بایستی یکی‌از شرایط زیر را نیز داشته باشند: یا اینکه در یک بیزینس که ارزشش بالای یک و نیم میلیون دلار هست، سابقه مدیریت در یک سال اخیر را داشته باشند و یا اینکه ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به اسمشان باشد.

 

ج _ ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا

  • برای ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا هم مانند ویزای قبلی دیگر گردش مالی مطرح نیست
  • فرد و همسرش بایستی حد اقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال. لازم به ذکر است که کنترل این سرمایه تا حدود زیادی در اختیار خود فرد هست نه دولت.

برای ویزای سرمایه گذاری بالا در استرالیا سیستم امتیاز بندی وجود ندارد.

نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد که در ازای پرداخت این هزینه معادل ۵۱۰ ساعت کلاس زبان رایگان برای فرد پس از ورود به استرالیا در نظر گرفته خواهد شد.

امتیازات داشتن ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۸۸

  • میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در  استرالیا داده میشود
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲

این ویزا مخصوص  مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک ونیم میلیون  دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.

شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:

  • سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
  • دارایی فرد و یا همسرشان در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
  • ارزش دارایی‌های فرد و یا همسرشان بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
  • کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
  • مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  • یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
  • و یا مالکیت ۱۰ درصد شرکتی با سهامی عام را داشته باشد.
  • مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۸۸۸

 این ویزا مرحله ۲ ویزاهای گروه ۱۸۸ می باشد. فردی که یکی از زیر گروههای این ساب کلاس ویزاها را داشته باشد میتواند برای اقامت دایم خود با داشتن شرایط لازم اقدام نماید.

برای زیرگروه کارآفرینی این ویزا داشتن شرایط زیر ضروری میباشد:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی BAS  برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:

الف _ اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام

ب _ اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام کافی هست.

  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:

الف _ داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس

ب _ حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی این ویزا لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

برای زیرگروه سرمایه گذاری ویژه این ویزا هم بایستی حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد و فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در استرالیا حضور داشته و همسر فرد متقاضی هم حداقل ۱۸۰ روز در استرالیا بوده باشند.

ویزاهای ۸۹۰ ( اقامت دایم مستقل ) و ۸۹۲ ( اقامت دایم اسپانسری ایالتی )

این ویزا ها، ویزاهای اقامت دایمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند.

مهمترین شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی BAS برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:

الف _ اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام

ب _ اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام

  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:

الف _ داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس

ب _ حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۱ نفر تمام وقت

مهمترین شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی BAS  برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
  • الف _ اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
  • ب _ اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:

الف _ داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس

ب _ حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۱ نفر تمام وقت

برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزاهای دایم تجاری ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ از این قرار هستند :

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی تحصیل کنید )به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین(
  • از مراقبتهای پزشکی یا دارویی رایگان استرالیا برخوردار شوید.
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا( Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای سرمایه گذاری استرالیا به مطلب ویزای کار استرالیا مراجعه کنید.

ویزایاب – راه حل ویزای سرمایه گذاری استرالیا


با پرکردن فرم ارزیابی بصورت کاملا آنلاین،‌مشاورین ما شانس موفقیت شما برای دریافت ویزای مورد نظر را بررسی کرده و در زمانی کوتاه به اطلاع شما می‌رسانند.

فرم ارزیابی آنلاین  ویزای سرمایه گذاری استرالیا

لطفا جهت رزرو زمان مشاوره تلفنی و یا حضوری با شرکت ویزایاب تماس بگیرید.

تماس با کارشناسان ویزایاب برای مشاوره رایگان  ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزایاب راه حل ویزای استرالیا

شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، در راستای تکمیل اخذ ویزا برای پرونده مهاجرتی شما و ارسال آن به اداره امور مهاجرت استرالیا، کلیه فرم‌های لازم را با دقت و بر اساس استاندارد‌های لازم اداره مهاجرت استرالیا، تکمیل و در چندین مرحله کنترل می‌نماید تا کلیه اطلاعات به درستی در فرم‌ها مندرج شود. همچنین از آنجایی که هر نوع ویزا، اسناد و مدارک ویژه‌ای لازم دارد، شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، متقاضیان ویزا را در زمینه جمع‌آوری، تکمیل و در صورت نیاز ترجمه راهنمایی کرده و مطمئن می‌شود که پرونده هر متقاضی قبل از ارسال جهت بررسی و صدور ویزا استرالیا، کسر مدرک نداشته باشد.

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required