شرایط کامل ویزای خانوادگی استرالیا

ویزای خانوادگی استرالیا

ویزای خانوادگی استرالیا

یکی از دغدغه هایی که بیشتر مهاجران ایرانی در استرالیا با آن مواجه هستند ، ملاقات با خانواده خود در این کشور زیبا می باشد . مطلب ویزای خانوادگی استرالیا به طور کاملا واضح در مورد پروسه اخذ ویزای خانوادگی استرالیا در درجه اول ، توضیحاتی ارائه می دهد.

ویزایاب – راه حل ویزای خانوادگی استرالیا

ویزای‭ ‬والدین استرالیا‭ ‬

  • ویزای‭ ‬والدین‭ ‬مخصوص‭ ‬کسانی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬منظور اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬و زندگی‭ ‬در‭ ‬کنار‭ ‬فرزند‭ ‬خود،‭ ‬قصد‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند‭. ‬درخواست‭ ‬مهاجرت‭ ‬باید‭ ‬به‭ ‬وسیله‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬فرد‭ ‬حمایت‭ ‬شود‭.‬
  • فرزند‭ ‬‬افرادی که درخواست اخذ ویزای خانوادگی استرالیا ‬را دارند باید‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.

انواع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین

چندین‭ ‬نوع‭ ‬ویزای‭ ‬والدین‭ ‬وجود‭ ‬دارد‭ ‬ولی‭ ‬شرایط‭ ‬کلی‭ ‬برای‭ ‬اغلب‭ ‬این‭ ‬ویزا‌ها‭ ‬شبیه‭ ‬به‭ ‬هم‭ ‬می‌باشد‭. ‬

شرایط‭ ‬کلی‭: ‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چند‭ ‬در‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط‭ ‬برداشته‭ ‬شود
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی

ساب‌کلاس‌های‭ ‬مختلف‭ ‬ویزای‭ ‬والدین‭:‬

ویزای‭ ‬معمولی‭ ‬والدین‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۰۳‭ ‬

این‭ ‬ویزا‭ ‬که‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬دائم‭ ‬است،‭ ‬از‭ ‬نظر‭ ‬هزینه‭ ‬ارزان‭ ‬قیمت‭ ‬بوده‭ ‬ولی‭ ‬زمان‭ ‬بررسی‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬نهایت‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬مواردی‭ ‬تا‭ ‬۳۰‭ ‬سال‭ ‬بطول‭ ‬انجامد‭.‬

شرایط‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭:‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیایی‭ ‬یا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارند،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چنددر‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬هست‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط‭ ‬برداشته‭ ‬شود‭.‬
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حداقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند‭.‬
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬

‭* ‬متقاضی‭ ‬زمان‭ ‬درخواست‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬شرایطی‭ ‬می‭ ‬توانید‭ ‬از‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬نیز‭ ‬درخواست‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬جهت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬اعلام‭ ‬کنید‭ ‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬دیگری‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬حضورتان‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬داده‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬صدور‭ ‬ویزا‭ ‬نیز‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشید‭.‬

این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬اعضاء‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬می‌دهد‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنید‭. ‬

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬می‌توانید‭: ‬

  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬مشغول‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬شوید
  • از‭ ‬سرویس‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ – ‬Medicare‭ – ‬استفاده‭ ‬کنید
  • درصورت‭ ‬داشتن‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬جهت‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬کنید
  • بستگان‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬خود‭ ‬جهت‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬اسپانسر‭ ‬کنید

شما‭ ‬می‌توانید‭ ‬در‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬خود،‭ ‬افراد‭ ‬زیر‭ ‬را‭ ‬نیز‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬معرفی‭ ‬کنید‭:‬

  • همسرتان
  • فرزندان‭ ‬خود‭ ‬یا‭ ‬فرزندان‭ ‬همسرتان
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته

ویزای‭ ‬موقت‭ ‬والدین‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬با‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ – ‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۷۳

  • ‭ ‬ویزاهای‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬نیازمند‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ ‬نسبتا‭ ‬زیاد‭ ‬می‌باشند‭ ‬ولی‭ ‬در‭ ‬عوض‭ ‬زمان‭ ‬بررسی‭ ‬پرونده‭ ‬این‭ ‬ویزاها‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬حدودا‭ ‬یک‭ ‬و‭ ‬نیم‭ ‬سال‭ ‬هست‭ ‬در‭ ‬مقایسه‭ ‬با‭ ‬روش‌های‭ ‬کم‌هزینه‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬۳۰‭ ‬سال‭ ‬هست،‭ ‬بسیار‭ ‬کوتاه‌تر‭ ‬می‌باشد‭. ‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬والدینی‭ ‬که‭ ‬فرزندشان‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا،‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬شهروند‭ ‬نیوزلند‭ ‬واجد‭ ‬شرایطی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دارد،‭ ‬اجازه‭ ‬میدهد‭ ‬تا‭ ‬دو‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنند‭. ‬
  • با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬می‭ ‬توانید‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬جهت‭ ‬ویزای‭ ‬دائم‭ ‬از‭ ‬همین‭ ‬نوع‭ (‬ساب‌کلاس‭ ‬۱۴۳‭) ‬اقدام‭ ‬کنید‭ ‬تا‭ ‬بتوانید‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭.‬

شرایط‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭:‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬است،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چنددر‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط برای اخذ ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬برداشته‭ ‬شود‭.‬
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند‭.‬
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی
  • توانایی‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‌های‭ ‬بیشتر‭ ‬جهت‭ ‬تسریع‭ ‬روند‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشید

نکات‭ ‬مهم‭ ‬در‭ ‬مورد‭ ‬این‭ ‬ویزا‭:‬

  • ویزای‭ ‬شما‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬موقت‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬قابل‭ ‬تمدید‭ ‬یا‭ ‬تجدید‭ ‬نمی‌باشد
  • متقاضی‭ ‬زمان‭ ‬درخواست‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬شما‭ ‬در‭ ‬شرایطی‭ ‬می‌توانید‭ ‬از‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬نیز‭ ‬درخواست‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬جهت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬اعلام‭ ‬کنید‭ ‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬دیگری‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬حضورتان‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬داده‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬صدور‭ ‬ویزا‭ ‬نیز‭ ‬بایستی‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشید‭.‬

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬اعضاء‭ ‬خانواده‌تان‭ ‬می‌توانید‭: ‬

  • تا‭ ‬دو‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬مشغول‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬شوید
  • از‭ ‬سرویس‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ – ‬Medicare‭ – ‬استفاده‭ ‬کنید

شما‭ ‬می‌توانید‭ ‬در‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬خود،‭ ‬افراد‭ ‬زیر‭ ‬را‭ ‬نیز‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬معرفی‭ ‬کنید‭:‬

  • همسرتان
  • فرزندان‭ ‬خود‭ ‬یا‭ ‬فرزندان‭ ‬همسرتان
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته

ویزای‭ ‬دائم‭ ‬والدین‭ ‬از‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬با‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه- ساب‌کلاس ۱۴۳

  • ویزاهای‭ ‬نوع‭ ‬کمکی‭ ‬نیازمند‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‭ ‬نسبتا‭ ‬زیاد‭ ‬می‌باشند‭ ‬ولی‭ ‬در‭ ‬عوض‭ ‬زمان‭ ‬بررسی‭ ‬پرونده‭ ‬این‭ ‬ویزاها‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬حدودا‭ ‬یک‭ ‬و‭ ‬نیم‭ ‬سال‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬مقایسه‭ ‬با‭ ‬روش‌های‭ ‬کم‌هزینه‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬حاضر‭ ‬۳۰‭ ‬سال‭ ‬است،‭ ‬بسیار‭ ‬کوتاه‌تر‭ ‬می‌باشد‭. ‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬والدینی‭ ‬که‭ ‬فرزندشان‭ ‬شهروند‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬شهروند‭ ‬نیوزلند‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬که‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬باشد،‭ ‬اجازه‭ ‬می‌دهد‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنند‭.‬

شرایط‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭:‬

  • والدین‭ ‬باید‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬خود‭ ‬که‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬یا‭ ‬مقیم‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬است،‭ ‬حمایت‭ ‬شوند‭. ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬باید‭ ‬‮«‬مقیم‮»‬‭ ‬باشد‭. ‬منظور‭ ‬از‭ ‬مقیم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬حامی‭ ‬بایستی‭ ‬برای‭ ‬حداقل‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بطور‭ ‬قانونی‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد،‭ ‬هر‭ ‬چنددر‭ ‬شرایط‭ ‬خاصی‭ ‬ممکن‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬شرط برای ویزای خانوادگی استرالیا‭ ‬برداشته‭ ‬شود‭.‬
  • فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬شرایط‭ ‬‮«‬آزمون‭ ‬تراز‭ ‬خانواده‮»‬‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭. ‬یعنی‭ ‬حدقل‭ ‬نیمی‭ ‬از‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬مقیم‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬اینکه‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندان‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬بیشتر‭ ‬یا‭ ‬برابر‭ ‬تعداد‭ ‬فرزندانی‭ ‬باشند‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬کشورهای‭ ‬دیگر‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند‭.‬
  • ضمانت‭ ‬شخص‭ ‬حامی
  • توانایی‭ ‬پرداخت‭ ‬هزینه‌های‭ ‬بیشتر‭ ‬جهت‭ ‬تسریع‭ ‬روند‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشید

‭* ‬متقاضی‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬درخواست‭ ‬می‌تواند‭ ‬داخل‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭. ‬شما‭ ‬در‭ ‬شرایطی‭ ‬می‌توانید‭ ‬از‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬درخواست‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬جهت‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬اعلام‭ ‬کنید،‭ ‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای‭ ‬دیگری‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬زمان‭ ‬حضورتان‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬داده‭ ‬باشد‭. ‬

‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬اعضاء‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬می‌دهد‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائم‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬زندگی‭ ‬کنید‭. ‬

با‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬می‌توانید‭: ‬

  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • در‭ ‬استرالیا‭ ‬مشغول‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬شوید
  • از‭ ‬سرویس‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ – ‬Medicare‭ – ‬استفاده‭ ‬کنید
  • درصورت‭ ‬داشتن‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬جهت‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬کنید
  • بستگان‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬خود‭ ‬جهت‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬اسپانسر‭ ‬کنید

شما‭ ‬می‌توانید‭ ‬در‭ ‬درخواست‭ ‬ویزای ‭ ‬خود،‭ ‬افراد‭ ‬زیر‭ ‬را‭ ‬نیز‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬معرفی‭ ‬کنید‭:‬

  • همسرتان
  • فرزندان‭ ‬خود‭ ‬یا‭ ‬فرزندان‭ ‬همسرتان
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته
  • دیگر‭ ‬خویشاوندان‭ ‬وابسته

علاوه‭ ‬بر‭ ‬ویزاهای خانوادگی‭ ‬فوق‭ ‬ویزاهای‭ ‬دیگری‭ ‬نیز‭ ‬برای‭ ‬والدین‭ ‬و‭ ‬وابستگان‭ ‬مسن‭ ‬وجود‭ ‬دارد‭ ‬که‭ ‬در‭ ‬صورت‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬اطلاعات‭ ‬بیشتر‭ ‬در‭ ‬مورد‭ ‬ویزای خانوادگی استرالیا‬‭ ‬می‌توانید‭ ‬با‭ ‬شرکت‭ ‬ویزایاب‭ ‬تماس‭ ‬بگیرید‭.


با پرکردن فرم ارزیابی بصورت کاملا آنلاین،‌مشاورین ما شانس موفقیت شما برای دریافت ویزای خانوادگی استرالیا را بررسی کرده و در زمانی کوتاه به اطلاع شما می‌رسانند.

فرم ارزیابی آنلاین ویزای خانوادگی استرالیا

لطفا جهت رزرو زمان مشاوره تلفنی در رابطه با ویزای خانوادگی استرالیا و یا مشاوره حضوری با شرکت ویزایاب تماس بگیرید.

تماس با ویزایاب

ویزایاب راه حل ویزای استرالیا

شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، در راستای تکمیل اخذ ویزا برای پرونده مهاجرتی شما و ارسال آن به اداره امور مهاجرت استرالیا، کلیه فرم‌های لازم را با دقت و بر اساس استاندارد‌های لازم اداره مهاجرت استرالیا، تکمیل و در چندین مرحله کنترل می‌نماید تا کلیه اطلاعات به درستی در فرم‌ها مندرج شود. همچنین از آنجایی که هر نوع ویزا، اسناد و مدارک ویژه‌ای لازم دارد، شرکت خدمات مهاجرتی ویزایاب، متقاضیان ویزا را در زمینه جمع‌آوری، تکمیل و در صورت نیاز ترجمه راهنمایی کرده و مطمئن می‌شود که پرونده هر متقاضی قبل از ارسال جهت بررسی و صدور ویزا استرالیا، کسر مدرک نداشته باشد.

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments