ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

No Comments

ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان (Tire 2 – Intra-company Transfer)

افرادی که در استخدام شرکتهای چند ملیتی می باشند و به شعبه آنها در انگلستان جهت اشتغال پستهای تخصصی منتقل می شوند، می توانند از این نوع ویزا استفاد نمایند. این ویزا جایگزین ویزای قدیمی (اجازه کار) شده است.

شرایط و موارد مورد نیاز برای ویزای انتقال بین شرکتی انگلستان

  1. حداقل تحصیلات در حد دیپلم فنی و یا فوق دیپلم (National Vocational Qualifications (NVQs) Level 3)
  2. حقوق و دستمزد پیشنهاد شده به فرد متقاضی باید مناسب با بازار کار محلی باشد.
  3. کارمندی که در استخدام آن سازمان یا شعبه خارجی می باشد، باید حداقل به مدت ۶ ماه قبل از انتقال به انگلستان برای آن شرکت کار می کرده باشد.
  4. کلیه کارفرماهایی که مایلند متقاضیان این نوع ویزاها را استخدام نمایند، باید گواهینامه مجوز اسپانسرشیپ داشته باشند.
  5. برای استخدام این افراد کارفرما باید ثابت کند که شعبه در انگلستان مستقیم تحت نظر و مالکیت همان شرکت در خارج از انگلستان می باشد.
  6. متقاضیانی که موفق به اخذ این نوع ویزا شده اند، باید تست امتیاز بندی داده و در صورت موفقیت یک گواهینامه اسپانسرشیپ از کارفرمای خود دریافت می کنند. وقتی که این گواهینامه را دریافت نمودند، می توانند از کشور خود برای ویزای خود تقاضا بدهند. توجه داشته باشید با وجود این گواهینامه هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد، چون اخذ ویزا مستقیماً به نتیجه آزمایشات پزشکی و همینطور موارد امنیتی و بررسی سوابق متقاضی بستگی دارد.
  7. معمولاً حدود سه ماه طول می کشد تا این ویزا تائید گردد.
  8. متقاضیان در صورت تمایل می توانند به تحصیلات خود نیز ادامه دهند.

امتیازبندی ویزای انتقال بین شرکتی انگلیس

  • گواهی پیشنهاد کاری (۳۰ امتیاز): برای کسب این امتیاز باید قبل از درخواست بمدت ۶ ماه در شرکت مبدا کار کرده باشید و همچنین کارفرما در گواهی شما باید قید کند که منتقل شده بین شرکتی هستید.
  • حداقل به ۲۰ امتیاز از صلاحیت و درآمد آینده تان نیاز دارید.
  • نیاز به تسلط به زبان انگلیسی ندارید.
  • کار شما باید در رابطه با اهداف آن شرکت باشد.

انواع ویزای انتقال درون شرکتی انگلستان

  1. کارمندانی که بیش از ۱۲ ماه برای آن شرکت کار کرده اند، در صورتیکه درآمد آنها بیش از ۱۵۵۳۰۰ پوند در سال باشد به مدت ۹ سال و اگر درآمد آنها کمتر از این مبلغ باشد فقط ۵ سال و یک ماه میتوانند در انگلستان اقامت کنند.
  2. کارمندانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده اند، بمدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  3. کارمندانی که حداقل به مدت سه ماه کارآموزی داشته اند، به مدت ۱۲ ماه می توانند اقامت کنند.
  4. کارمندان با مهارتهای بالا که یا برای استفاده از مهارتهای خود و یا برای آموزش مهارتها منتقل می شوند، می توانند به مدت ۶ ماه اقامت داشته باشند.

 

درباره ویزایاب

ویزایاب مجموعه ای از با سابقه ترین و موفق ترین وکلای مهاجرت رسمی و رجیستر شده در سازمان مهاجرت استرالیا، کانادا، نیوزیلند،امریکا و اغلب کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، انگلستان، فنلاند، سوئد و قبرس جنوبی می باشد. شرکت خدمات مهاجرتیویزایاب، سالهای متوالی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به ایرانیانی بوده است که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف داشته اند و همچنان با انگیزه بیش از پیش به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهد

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments
 

لطفا نظر خود را بیان کنید

آخرین مطالب بلاگ

دیدن تمامی مطالب