ویزای انگلستان جهت ورزشکاران

No Comments


ویزای انگلستان جهت ورزشکاران (Tier 2 – Sportsperson)

در صورتیکه شما از ورزشکاران بین المللی در سطح جهانی و سابقه عالی و حرفه ای بوده باشید و حرفه شما بتواند کمک شایان توجهی به امر ورزشی در انگلستان نماید، می توانید از طریق این ویزا مهاجرت ورزشی به انگلیس داشته باشید. منظور از گروه ورزشکاران به افرادی اطلاق می شود که جهت انجام امور ورزشی به مدت ۱۲ ماه وارد انگلستان می شوند. مربیان ورزشی، باید مدارک و مدارج مرتبط و معتبر را همراه خود به کشور انگلستان بیاورند.

نکته ۱ : قبل از درخواست در این گروه، شما باید دارای ضامن معتبر و مدرک ضمانت از کشور انگلستان باشید.

نکته ۲ : شما نمی توانید در قالب افرادی که جهت فستیوال های ورزشی وارد این کشور می شوند تقاضای مهاجرت نمایید .
شما قادرید برای مدت سه سال پس از تائید ویزای ورزش، در انگلستان اقامت نموده و مجددا آنرا تمدید کرده و برای سه سال دیگر اقامت کنید.

ویزای ورزشی انگلیس به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  1. به عنوان یک نخبه ورزشی و یا یک ورزشکار کاملا حرفه ای و یا یک مربی ورزشی که توسط مقامات دولتی ورزشی بین المللی در سطوح بالا ارزیابی شده و مورد تائید قرار گرفته باشند.
  2. کارفرمای شما، فعالیتهای ورزشی شما را توسعه داده باشد.
  3. سایر شرایط را احراز نمود باشید.

تصمیم گیری در مورد پرونده شما معمولاً بیش از سه هفته زمان نمی برد، ولی شما باید حدود سه ماه قبل از عزیمت خود به انگلستان کلیه مراحل را انجام دهید. شما تا سه سال پس از تأیید، قادرید در انگلستان اقامت کرده و در صورت تمایل تا سه سال دیگر نیز ویزای خود را تمدید کنید و جمعاً شش سال در انگلستان اقامت نمائید.
در این مدت شما قادرید تا به فعالیت های ورزشی بپردازید. همانطور که در گواهینامه اسپانسر ذکر شده، در صورت تمایل می توانید شغل دومی نیز داشته باشید و یا حتی می توانید به عنوان مفسر ورزشی کار و فعالیت داشته باشید و یا در کارهای بدون دستمزد به صورت داوطلبانه شرکت نمایید.

سایر شرایط مهاجرت ورزشی به انگلیس

  • ادامه تحصیل در صورتیکه به فعالیتهای ورزشی شما لطمه نخورد مجاز می باشد.
  • خانواده درجه یک شما مانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می توانند با ویزای شما به انگلستان عزیمت نموده و مکرراً سفر خارج از کشور داشته باشند.
  • شما یا باید در آزمونهای تافل و یا آیلتس و یا آزمونهای بین المللی دیگر شرکت کرده و در حد مقدماتی با زبان انگلیسی آشنا باشید.
  • در صورتی که یک مدرک دانشگاهی مانند کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی اخذ نموده باشید، نیازی به آزمون ندارید.
  • یکی از شرایط اخذ این ویزا، دارا بودن حداقل مبلغ ۹۴۵ پوند به مدت سه ماه در حساب بانکی شما می باشد.
  • برگه آزمایشات پزشکی بدنی مخصوص بیماری سل از مدارک مورد نیاز می باشد.
  •  در صورتی که برای پست مربی گری اقدام می کنید، یک نامه از مقامات ورزشی دولتی که توانائی های ورزشی شما را تحسین نموده باشند مورد نیاز می باشد.

درباره ویزایاب

ویزایاب مجموعه ای از با سابقه ترین و موفق ترین وکلای مهاجرت رسمی و رجیستر شده در سازمان مهاجرت استرالیا، کانادا، نیوزیلند،امریکا و اغلب کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، انگلستان، فنلاند، سوئد و قبرس جنوبی می باشد. شرکت خدمات مهاجرتیویزایاب، سالهای متوالی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به ایرانیانی بوده است که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف داشته اند و همچنان با انگیزه بیش از پیش به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهد

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments
 

لطفا نظر خود را بیان کنید

آخرین مطالب بلاگ

دیدن تمامی مطالب