سوالات متداول مهاجرتی استرالیا

چرا باید از یک وکیل ثبت شده در اداره مهاجرت استرالیا استفاده کنیم؟

یک مشاور ثبت شده MARA – سازمان دولتی استرالیا در زمنیه کارشناسان مهاجرت – پس از گذراندن دوره‌های خاص و آشنایی با قوانین مربوط به مهاجرت استرالیا مورد تأیید قرار گرفته و اجازه ارایه مشاوره در امور مهاجرت مطابق قوانین مربوطه را خواهد داشت. همچنین مشاورین رسمی بایستی دانش خود را در مورد مهاجرت با گذراندن دوره‌های خاص CPD که به صورت سالیانه برگزار می‌شود، کاملا بروز نگه دارند. علاوه بر این لازم است تمام قوانین و اطلاعات مربوط به امور مهاجرتی را به صورت یکجا و قابل دسترس داشته باشند. مشاورین مهاجرتی ثبت شده به PMA – راهنمای پروسه‌های ویزا که کارمندان اداره مهاجرت بر اساس آن تصمیم به رد یا قبول درخواست‌های ویزا می‌گیرند – دسترسی دارند.

اداره مهاجرت استرالیا ( DIBP ) فقط مشاورین ثبت شده با سازمان MARA را به عنوان نماینده قانونی متقاضیان ویزا می‌پذیرد. بدون شک یک مشاوره رسمی و ثبت شده، شانس گرفتن ویزا و قبولی درخواست موکلین را بالا خواهد برد. دلیل این موضوع این است که مشاورین MARA با تسلط کافی به راهنمای مورد استفاده کارمند اداره مهاجرت استرالیا ( Case Officer) در مورد درخواست ویزاهای مختلف می‌توانند با تطبیق کامل مدارک مورد نیاز با شرایط هر فرد شانس موفقیت را افزایش دهند. علاوه بر این موارد، مشاورین شما امکان پیگیری مستمر و لازم با اداره مهاجرت و سازمان‌های لازم در مورد پرونده شما را دارند.

با استفاده از یک مشاور رسمی ثبت شده شما قادر خواهید بود:

  • 1- مشاوره‌های حرفه‌ای در کلیه مراحل و امور مربوط به تقاضای ویزا را دریافت نمایید.
  • 2- خطاها و تاخیر‌هایی که ممکن است در حین پروسه داشته باشید را به حداقل برسانید.
  • 3- شانس گرفتن ویزای خود را بالا ببرید.

علاوه بر درخواست ویزا، مشاورین مهاجرتی ثبت شده، امکان گرفتن مدارک ارزیابی در رشته‌های مختلف از سازمان‌های لازم را دارند. در واقع گرفتن این مدارک ارزیابی اولین قدم و ضروری‌ترین مرحله پروسه مهاجرتی متقاضیان مهاجرت تخصصی به استرالیا می‌باشد. سازمان‌های ارزیابی‌کننده مختلفی برای رشته‌های گوناگون در استرالیا وجود دارد که هر کدام شرایط و ضروریات خود را دارند و گرفتن این مدارک نیاز به دقت کافی و لازم در تهیه مدارک خواهد داشت. لازم به تذکر است که وکلای غیررسمی و ثبت نشده در سازمان MARA مجوز قانونی برای فعالیت در زمینه ارائه خدمات مهاجرتی را نداشته و در صورت ارائه مشاوره به متقاضیان ویزا، کاری غیر قانونی انجام داده‌اند. بر همین اساس سازمان MARA هشدارهای لازم در این زمینه را به کلیه متقاضیان ویزا داده و آنها را تشویق به استفاده از وکلای ثبت شده می‌نماید. در برخی موارد متقاضیان ویزا به دلیل راهنمایی‌های وکلای غیر رسمی و ثبت نشده موفق به اخذ ویزا نشده اند و در برخی موارد حتی با محرومیت‌های چند ساله برای ورود به استرالیا مواجه شده‌اند. مشاورین ثبت شده MARA بایستی تمام قوانین مربوط به حقوق موکلین را بر اساس قوانین استرالیا که در  Code of Conduct تعیین شده را رعایت نمایند.

پروسه‌های مهاجرت تخصصی استرالیا  چگونه می‌باشد؟

مرحله اول)  اخذ مدرک ارزیابی در رشته مورد تقاضای شما از سازمان مربوطه می‌باشد. این اساسی ترین مرحله در پروسه مهاجرت خواهد بود به طوری که بدون گرفتن ارزیابی مثبت امکان ادامه کار اقامتی در آن رشته وجود نخواهد داشت.

سازمان‌ها و ادارات مختلفی برای ارزیابی رشته‌های گوناگون مورد نیاز استرالیا وجود دارد که هر کدام قوانین و ملزومات مربوط به خود را دارند. بنابراین تهیه مدارک لازم و حتی شیوه نگارش نامه‌های سابقه کاری برای هر رشته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدت زمان اخذ این ارزیابی بسته به رشته و سازمان مربوط از یک هفته تا چند ماه متغیر خواهد بود.

مرحله دوم) پس از اخذ مدرک ارزیابی خواهد بود که در این مرحله شما می‌توانید EOI خود را در صورت داشتن امتیاز لازم و نمره IELTS مربوطه به صورت آنلاین ثبت و ارسال نمایید.

اگر نیاز به امتیاز اسپانسری ایالتی و Regional داشته باشید، لازم است در این مرحله برای گرفتن اسپانسری نیز اقدام نمایید که خود بسته به ایالت، رشته و امتیاز شما بازه زمانی متفاوتی از دو هفته تا سه ماه خواهد داشت.

وقتی شما کارهای مربوط به EOI و اسپانسری (در صورت نیاز) را انجام دادید، بایستی منتظر دعوت از طرف سازمان مهاجرت برای ارسال پرونده خود باشید.

وقتی شما از طرف اداره مهاجرت دعوت به ارسال پرونده ویزای خود شدید، ۶۰ روز فرصت دارید تا فرم‌های مربوط به آن ویزا را تکمیل کرده و هزینه‌های مربوط به آن را پرداخت نمایید.

پس از آنکه شما کلیه کارهای مربوط به ارسال پرونده و فرم‌ها را با موفقیت انجام دادید، کارشناس اداره امور مهاجرت که وظیفه بررسی پرونده و تقاضای ویزای شما را بعهده دارد، ایمیلی ارسال می‌نماید که تایید کند که مدارک را تحویل گرفته و در صورتی که کسری مدارک و یا اطلاعات وجود داشته باشد، آنرا به اطلاع شما می‌رساند.

پروسه اخذ ویزاهای تخصصی در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ بطور متوسط ۶ تا ۸ ماه از روز ارسال پرونده، زمان برده، هر چند در مواردی این پروسه تنها ظرف ۲ ماه تکمیل و در مواردی تا یکسال هم طول کشیده است.

مرحله سوم) در واقع از زمانی است که کارشناس اداره امور مهاجرت استرالیا از شما تقاضای انجام آزمایش های پزشکی و سؤ پیشینه را اعلام می‌کند، که در دو سال اخیر زمان اعلام این موارد، ۳ یا ۴ ماه پس از ارسال مدارک و پرونده متقاضی ویزا بوده است.

مرحله پایانی) پس از انجام آزمایشات پزشکی و سؤ پیشینه و ارائه مدارک اولیه و انجام مراحل کنترل‌های امنیتی، ویزاهای اقامتی تخصصی شما و خانواده‌تان صادر شده و به شما بازه زمانی برای ورود به استرالیا اعلام می‌شود که بطور معمول حداکثر یکسال از تاریخ انجام آزمایشات پزشکی می‌باشد.

مدیریت شرکت ویزایاب را چه کسی بعهده دارد؟

دکتر سیروس احمدی با شماره ثبت ۰۸۵۴۸۲۶ – MARA number – بعنوان مشاور اصلی و مدیر شرکت ویزایاب فعالیت می‌کند. ایشان اقامت دائم استرالیا را در سال ۲۰۰۶ پس از تکمیل دوره تحصیلات خود بدست‌آوردند. ایشان پس از گذراندن دوره دکتری خود در دانشگاه سیدنی، دوره آموزشی قوانین مهاجرت استرالیا را از دانشگاه ملی استرالیا به پایان رساندند. ایشان از سال ۲۰۰۳ در شهر سیدنی استرالیا اقامت دارند.

برای دیدن پروفایل و دسترسی به اطلاعات کامل دکتر سیروس احمدی در سازمان MARA – سازمان رسمی نظارت بر کارشناسان مهاجرتی استرالیا – می‌توانید به سایت سازمان MARA مراجعه نمایید.

CLICK TO EDITآیا من می‌توانم مهاجرت کنم حتی اگر مدرک تحصیلی و سابقه کاری من متفاوت باشند؟

در برخی موارد ، بله اما در اکثر موارد لازم است برای گرفتن امتیاز لازم و گرفتن ارزیابی مثبت، سابقه کاری شما مرتبط با حرفه مورد نظر باشد. برای برخی رشته‌ها مانند حرفه‌های مرتبط با تکنولوژی اطلاعات و علوم کامپیوتری، مدرک تحصیلی شما می‌تواند در زمینه‌های دیگری نیز باشد و شما بر اساس سابقه کاری که داشته‌اید، ارزیابی ‌شوید، هر چند تاییدیه سابقه کاری و نوع مدارکی که ارائه می‌گردد با دقت و سخت‌گیری بیشتری بررسی خواهد شد.

هزینه‌های مهاجرت به استرالیا چقدر خواهد بود؟

هزینه‌های مهاجرت به استرالیا شامل موارد زیر خواهند بود:

  1. ارزیابی مدارک از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیایی (برای اکثر رشته‌ها)
  2. هزینه ارسال پرونده، بسته به تعداد اعضای خانواده متفاوت خواهد بود. بطور مثال ۳۶۰۰ دلار برای متقاضی اصلی ویزا، ۱۸۰۰ دلار برای نفر همراه بالای ۱۸ سال و ۹۰۰ دلار برای نفر همراه زیر ۱۸ سال. در ضمن هزینه پرداخت با کارت اعتباری – Credit Card – نیز باید محاسبه شود که معمولا یک و هشت صدم درصد از مبالغ اعلام شده است.
  3. هزینه دوره‌های آموزش زبان انگلسی برای همراهان بالای ۱۸ سال (در صورتی که موفق به دریافت نمره حداقل چهار و نیم در آزمون IELTS نشوند) که حدود ۴۹۰۰ دلار می‌باشد.
  4. هزینه‌های انجام آزمایشات پزشکی و سؤپیشینه و ترجمه مدارک که بسته به هر مورد متغیر می‌باشد.
آیا این هزینه‌ها برای کل خانواده است و یا فقط برای هر نفر می‌باشد؟

از سال ۲۰۱۳ هزینه‌های اداره امور مهاجرت استرالیا تغییراتی داشته است. قبل از آن به ازای هر پرونده یک مبلغ ثابتی دریافت می گردید،‌ ولی از آن سال تاکنون هزینه‌های ویزا، تغییرات اساسی داشته و به ازای همراهان هزینه‌های جدا دریافت می‌گردد.

علاوه بر این اگر فردی از امتیاز همسر استفاده نماید، لازم است همسر ایشان نیز برای دریافت مدارک ارزیابی نیز اقدام نماید که این بخش نیز هزینه مربوط به خودش را دارد.

چقدر پول باید در حساب بانکی متقاضی ویزا باشد و چه مقدار پول برای ورود به استرالیا لازم است؟

برای ویزاهای تخصصی حداقل مقداری که در حساب شما قابل ارائه باشد، محدودیتی وجود ندارد و تنها برای برخی ویزاهای اسپانسری ایالت از شما برای توانایی مالی، گزارش موجودی حساب درخواست شده و حداقل میزان موجودی تعیین می‌شود.

از آنجا که از سال ۱۹۹۹، حداقل ۲ سال دوره انتظار از ویزای اقامت دائم شما در استرالیا برای دریافت کمک‌های دولتی نیاز است، فرد می‌بایست توان مالی برای دوره ابتدایی ورود به استرالیا تا زمان پیدا کردن کار را داشته باشد.

شرکت ویزایاب چه خدماتی را به شما در زمینه امور مهاجرتی ارائه می‌نماید؟

خدماتی که شرکت ویزایاب به شما در زمینه امور مهاجرتی ارائه می‌نماید را به صورت مختصر و فهرست وار، لیست کرده‌ایم:

  1. جستجوی موارد قانونی شامل همه موارد قانونی مهاجرت به استرالیا، مطابق با درخواست موکلین
  2. ارزیابی مدارک اولیه شما
  3. تکمیل و کنترل کردن تمام فرم‌های لازم
  4. ارائه مشاوره مناسب برای تهیه مدارک مربوط به نوع ویزای درخواستی
  5. آماده سازی مدارک و انجام پروسه ارزیابی مدارک برای رشته مورد نظر
  6. آماده سازی و تکمیل پرونده ویزای شما و ارسال آن به سازمان مهاجرت استرالیا – DIBP
  7. آماده سازی، تکمیل و تقاضی برای گرفتن اسپانسری ایالتی و یا Regional در مواردی که به این امتیاز نیاز باشد
  8. تهیه و آماده سازی طرح بیزنسی – Business Pan – برای ویزاهای کاری و تجاری
  9. ارائه مشاوره در مراحل مختلف پروسه ویزا
  10. مدیریت پرونده ها و پیگیری مستمر با سازمان‌ها و ادارات لازم
  11. آماده‌سازی موکلین برای مصاحبه با اداره مهاجرت و یا ادارات ارزیابی کننده مدارک در صورت نیاز
  12. فراهم کردن زمینه‌های ورود و اقامت شما
شرکت ویزایاب چه خدماتی برای کمک به استقرار آسان‌تر مشتریان خود در استرالیا ارائه می‌دهد؟

ما سعی می‌کنیم تمامی اطلاعات لازم را به صورت مشاوره‌ای در موارد مختلفی از جمله بازارکار استرالیا،‌ نحوه پیداکردن محل سکونت، گرفتن Tax File Number، گرفتن گواهی‌نامه رانندگی، تهیه رزومه کاری مناسب، تهیه کارت بیمه درمانی Medicare، افتتاح حساب بانکی و آشنایی با خدمات بانک‌ها در اختیار موکلین خود بگذاریم.

هدف کلی ما این است که دوره زمانی اول مهاجرت که استرس زا است را تا جایی که امکان دارد، برای شما راحت‌تر نماییم.

علاوه بر این ما می‌توانیم برای خوشامدگویی و انتقال شما از فرودگاه و فراهم نمودن محل اولیه اقامت برای شما و همراهانتان، هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم که این بخش از کار مسلما برای شما هزینه‌هایی در برخواهد داشت که جدای هزینه‌های مربوط به پروسه ویزا می‌باشد.

آیا تضمینی برای گرفتن جواب مثبت و صدور ویزا می‌دهید؟

شرکت ویزایاب معمولا با توجه به ارزیابی اولیه‌ای که از وضعیت شما بعمل خواهد آورد، پرونده‌هایی که شانس بالایی در گرفتن ویزا نداشته باشند را نمی‌پذیرد.

مطابق با قوانین مربوط به امور مهاجرتی استرالیا که در Code of Conduct سازمان MARA ذکر شده است،‌ وکلای مهاجرتی استرالیا اجازه تضمین دادن به مشتریان خود را ندارند، هر چند که ما با توجه به روندی که در پیش می‌گیریم، تمام تلاش خود را بعمل خواهیم آورد تا شانس موفقیت شما را بالاتر ببریم.

آیا مبالغ پرداختی برای ویزا در صورت ناموفق بودن پرونده قابل برگشت میباشد؟

در موارد ناخواسته‌ای که پرونده شما در مراحل ارزیابی مدارک و یا پروسه اداره مهاجرت ناموفق باشد، ما هیچ گونه مبلغی علاوه بر آن چیزی که در قرارداد مرحله به مرحله ذکر می‌گردد، دریافت نخواهیم کرد. از آنجا که پرداخت‌های پروسه کاری شما مرحله به مرحله می باشد، شما در صورتی مرحله بعدی را پرداخت می‌کنید که مرحله قبل از آن با موفقیت طی شده باشد. بدیهی است که هر گونه مبلغ پرداختی به اداره‌های ارزیابی‌کننده و یا اداره مهاجرت استرالیا قابل برگشت نخواهد بود.

آیا سازمان مهاجرت استرالیا، قوانین مهاجرتی متفاوتی برای شهروندان کشورهای دیگر قائل است؟

خیر. کشور استرالیا سیستم مهاجرتی تبعیض‌آمیزانه ندارد. هر کس از هر کشوری می‌تواند درخواست ویزا دهد و اداره مهاجرت استرالیا صرفنظر از ملیت، جنسیت، نژاد و مذهب، پرونده متقاضیان را بررسی و نسبت به صدور یا عدم صدور ویزا اقدام می‌نماید.

سیاست استرالیای سفید از سال ۱۹۵۰ میلادی منسوخ گردید و از آن به بعد، میلیون‌ها مهاجر از سراسر دنیا به این کشور مهاجرت کرده‌اند.

امروزه استرالیا به عنوان یک کشور چند فرهنگی – MultiCultural – شناخته می‌شود.

چه زمانی می‌توان برای شهروندی استرالیا ( Citizenship ) اقدام کرد؟

دولت استرالیا همه افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند، تشویق می‌کند به محض اینکه شرایط لازم را داشته باشند، برای گرفتن شهروندی این کشور اقدام نمایند.

شما زمانی که ۴ سال اقامت در استرالیا با شرایط لازم را داشته باشید، ممکن است برای اخذ شهروندی و پس از آن برای اخذ پاسپورت استرالیا اقدام نمایید.

چه وقت بهترین زمان برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد؟

اگر فکر می‌کنید که شرایط لازم را دارید، بهترین زمان برای اقدام به پروسه مهاجرت «همین الان» می‌باشد. هر چه سن شما بالاتر رود،‌ ممکن است امتیاز شما برای دریافت ویزاهای استرالیا، کاهش یابد و در برخی موارد امکان گرفتن ویزاهای اقامت دائم از بین برود.

علاوه بر این،‌ با توجه به تغییرات مستمر در قوانین مهاجرتی استرالیا و سخت‌تر شدن پروسه کاری با توجه به تقاضای بسیار بالا از سراسر جهان، اقدام کردن امروز شما بهتر از فردا خواهد بود.

آیا می‌توانید مرا در مورد خدمات شرکت ویزایاب بیشتر راهنمایی کنید؟

شرکت ویزایاب به صورت حرفه‌ای مشاوره‌های لازم به موکلین ارائه می‌نماید.

دفتر اصلی شرکت ویزایاب در شهر سیدنی استرالیا مستقر بوده و علاوه بر دفتر دیگر ما در تهران، نماینده های زیادی در تهران و سایر شهرهای ایران دارد.

مشتریان شرکت ویزایاب می‌توانند از طریق تکنولوژی‌های ارتباطی نظیر Viber – Skype – Line با مشاورین این شرکت در ارتباط باشند.

علاوه بر این برای تماس تلفنی ارزان از ایران به دفتر اصلی در استرالیا،‌ متقاضیان ویزا می‌توانند با خط مستقیم تماس گرفته و به دفتر سیدنی وصل شوند، بدون اینکه هزینه تماس بین المللی را پرداخت نمایند.

در مجموع شرکت ویزایاب کارشناسان مختلفی را برای ویزاهای گوناگون بصورت مجزا و کاملا تخصصی گرد هم آورده تا بتواند با ارائه مشاوره‌های اولیه رایگان پروسه شروع ویزای متقاضیان را آسان نماید.