تحصیل در مدارس انگلستان

No Comments

ویزای تحصیلی انگلستان برای کودکان و نوجوانان بین ۴ تا ۱۷ سال

ویزای تحصیلی انگلستان برای افراد زیر ۱۸ سال است. کودکان و نوجوانان از بدو تولد تا سن ۱۷ سالگی قادر به اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشند و می توانند با تحصیل در مدارس انگلستان، یکی از والدین خود را به عنوان قیم با خود به کشور انگلیس برده و در زمان تحصیل از حضور یکی از والدین در کنار خود استفاده کنند. بچه ها  برای گذراندن این دوره های تحصیلی احتیاج به هیچ مدرک زبانی ندارند و فقط با داشتن پذیرش و مدارک مورد نیاز می توانند به سفارت انگلیس مراجعه کنند و ویزای تحصیلی انگلیس را بگیرند.

شرایط اخذ ویزای تحصیل در مدارس انگلیس

  1. داشتن پذیرش غیر مشروط از یک مرکز آموزشی مجاز و معتبر با استاندار بین المللی در انگلستان
  2. رضایت والدین
  3. پرداخت هزینه های لازم برای مرکز آموزشی، محل سکونت و … .
  4. دانش آموز باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره در محل تحصیل حاضر باشد و حدود سه هفته طول می کشد تا ویزای آن آماده شود.

هزینه تحصیل در مدارس انگلستان چقدر است؟

هزینه ویزای تحصیلی کودکان و نوجوانان انگلستان ۳۲۸ پوند می باشد و هزینه بیمه سلامت نیز باید پرداخت گردد.

مدت اقامت در انگلستان با این ویزای تحصیلی

  • برای افراد زیر ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۶ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.
  • برای افراد بالای ۱۶ سال، به اندازه طول دوره (تا ۳ سال) به علاوه چهار ماه می باشد.

اگر دانش آموزان دوره های ۶ ماهه یا کمتر را می گذرانند، می توانند یک هفته قبل از شروع دوره در محل تحصیل در انگلیس باشند و یا اگر دوره بیش از ۶ ماه طول می کشد، یک ماه قبل از شروع باید در انگلیس باشند.

هزینه ویزای والدین (Parent of a Tier 4 – Child)

هزینه ویزای والدین ۴۰۵ پوند می باشد. والدین این دانش آموزان قادرند به اندازه طول دوره فرزندان خود در انگلستان اقامت کنند.

کار در انگلیس با ویزای دانش آموزی

اگر دانش آموز بیش از ۱۶ سال سن داشته باشد می تواند به صورت پاره وقت، ۱۰ ساعت در هفته، در ایام هفته و تمام وقت در تعطیلات و آخر هفته ها کار کند.
توجه داشته باشید افرادی که با این ویزا به انگلستان می روند، نمی توانند کار تمام وقت داشته و یا یک شغل آزاد داشته باشند. همچنین این افراد نمی توانند به عنوان پزشک و یا دستیار پزشک طبابت کنند و یا به عنوان ورزشکار و یا مربی تیم ورزشی فعالیت داشته باشند.

CAS چیست؟

Confirmation of Acceptance for Studies یا CAS عددی است که مرکز آموزشی مربوطه در انگلستان برای شما ارسال می کند که تأیید پذیرش دانشجوئی نام دارد. شما پس از صدور آن فقط تا شش ماه می توانید از آن برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس استفاده کنید.

درباره ویزایاب

ویزایاب مجموعه ای از با سابقه ترین و موفق ترین وکلای مهاجرت رسمی و رجیستر شده در سازمان مهاجرت استرالیا، کانادا، نیوزیلند،امریکا و اغلب کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، انگلستان، فنلاند، سوئد و قبرس جنوبی می باشد. شرکت خدمات مهاجرتیویزایاب، سالهای متوالی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به ایرانیانی بوده است که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف داشته اند و همچنان با انگیزه بیش از پیش به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهد

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments
 

لطفا نظر خود را بیان کنید

آخرین مطالب بلاگ

دیدن تمامی مطالب