اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

No Comments

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری مانند بعضی دیگر از کشور ها قابل دریافت است. راه­های سرمایه گذاری در هر کشوری متفاوت است و عموماً افراد از مزایای اقامت برای شروع یک تجارت و یا گسترش یک تجارت استفاده می­ نمایند.

روش های اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

  1. فعالیت­های حرفه­ ای فردی­ (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی): توجه داشته باشید که در این نوع فعالیت نیاز به تشکیل شرکت نیست و می ­توان با گرفتن اجازه کسب، این نوع فعالیت های صنفی و تجاری را شروع نمود. بعضی از این فعالیت­های شغلی نیاز به گرفتن اجازه ویژه ندارند. (مانند فرش فروشی، خواربار فروشی، صادرات و واردات) ولی برای بعضی از آنها باید اجازه ویژه کسب گرفته شود. (مانند رستوران، تاکسی)
  2. تأسیس شرکت مدنی در آلمان (۲ نفر یا بیشتر)
  3. تأسیس شرکت­های شخصی در آلمان (تضامنی)
  4. تأسیس شرکت با مسولیت محدود در آلمان
  5. تأسیس شرکت سهامی در آلمان
  6. تأسیس شعبه در آلمان
  7. دفتر نمایندگی در آلمان
  8. تأسیس شعبه مستقل در آلمان: برای سرمایه­ گذاران ایرانی می­ توان پیشنهاد داد که جهت فعالیت اقتصادی خود در آلمان، یک شکل اقتصادی مستقل از راه تاسیس و ثبت یک شرکت دختر به شکل یک شرکت با مسولیت محدود انتخاب نماید.

 

خصوصیاتی که یک شعبه مستقل دارد بدین شرح است:

  1. یک شعبه مستقل چنان باید سازماندهی شود که بتواند با استقلال، کلیه کارهای تجاری را در آلمان انجام دهد.
  2. این سازماندهی باید به گونه ای باشد که با از بین رفتن شرکت مادر نیز بتواند به کارهای تجاریش ادامه دهد و خللی در کارهای شرکت رخ ندهد.
  3. شعبه مستقل باید دارای ترازنامه جداگانه­ در شرکت مادر باشد. شعبه باید مدیریت جداگانه با اختیار عقد قراردادها و سرمایه مستقل از مادر باشد تا این اختیارات عملی شوند.

قانون اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

طبق قوانین مهاجرتی و اقامت بلند مدت، شما می­ توانید اقامت بلند مدت کشور آلمان را از طریق ثبت شرکت در آلمان برای سهام­داران و مدیرعامل شرکت به دست آورید. مدت زمان انجام برای این کار از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت آلمان حدود ۵ تا ۸ ماه می­ باشد.

سرمایه مورد نیاز برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه مورد نیاز برای راه ­اندازی یک شرکت از نوع مسئولیت محدود و افتتاح حساب بانکی شرکتی، ۲۵۰۰۰ یورو می باشد و برای راه ­اندازی شرکت سهامی خاص (AG) به سرمایه­ ی ۵۰۰۰۰ یورویی نیاز است.

فرم­های شرکتی برای افزایش سرمایه گذاران خارجی در آلمان

  • هر کس می­ تواند یک شرکت تجاری را در آلمان تأسیس کند، بدون توجه به ملیت و یا محل اقامت.
  • در آلمان قوانین خاصی برای سرمایه گذاری وجود ندارد، هم­چنین کمترین میزان سرمایه­ گذاری در آلمان برای مؤسسان خارجی شرکت­ ها نیاز می­ باشد که قصد شروع یک تجارت را دارند.
  • سرمایه گذاران خارجی می ­توانند از میان فرم­های قانونی متفاوت برای شروع تجارت در آلمان، یک فرم را انتخاب کنند. شرکت­های ثبت شده هم می­ توانند برای تأسیس یک دفتر کاری در آلمان اقدام کنند.
  • ویژگی­های محکم و قطعی برای انتخاب فرم قانونی عموماً شامل عملکرد مورد نظر سرمایه گذاران، تعهد وشرایط مالیاتی می باشد.
  • ساختار اولیه همه فرم­های شرکتی در قانون تصریح شده است که قابل پیش­بینی بودن و اطمینان قانونی را ایجاد می نماید. در ضمن شرایط قانونی یکسانی برای سرمایه ­گذاران خارجی و بومی وجود دارد.

 

درباره ویزایاب

ویزایاب مجموعه ای از با سابقه ترین و موفق ترین وکلای مهاجرت رسمی و رجیستر شده در سازمان مهاجرت استرالیا، کانادا، نیوزیلند،امریکا و اغلب کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، انگلستان، فنلاند، سوئد و قبرس جنوبی می باشد. شرکت خدمات مهاجرتیویزایاب، سالهای متوالی ارائه دهنده خدمات مهاجرت به ایرانیانی بوده است که قصد مهاجرت به کشورهای مختلف داشته اند و همچنان با انگیزه بیش از پیش به فعالیت خود در این زمینه ادامه می دهد

ارزیابی اولیه پرونده شما برای مهاجرت به استرالیا به صورت رایگان

عضویت در خبرنامه ما

Fields marked with an * are required
No Comments
 

لطفا نظر خود را بیان کنید

آخرین مطالب بلاگ

دیدن تمامی مطالب